anali å alfons

ååå jablri så lycklig=)  vilken lekskola det är på mitt jobb det är så fruktansvärt roligt ja tror inte ja har skrattat så mycke per dag sen ja vet iten när. ja lär nog bli 345 år om ett skratt förlänger livet.
dagens komentar av ali när ja ritade en anal.. ååå en flasch buld hahaha han ä så skön mä sin dåliga afrika svenska

första som händer på dagen är att hänke släpper å en prupp så det fladdra i skinkera 10 min minst! det lät som om man har 2 fläskkotletter å blåser luft imellan jävlar va vi skratta=))

mm ja å johan försökte få eld med jälp av att snurra en trä pinne mot en planka men det går fanimej inte!! så vi tog å satte trä biten i en borrmaskin å börja gnida.. ja det rök å bölma men itne fan kom det någon eld!! så ja vet tien vilket varvtal invandrarna som bor i skogen å på öar har i sina nävar för att få fjong på det. kav te omöjlit!

mm sen slutade vi lekis dagen med att jag slog på en täjp boll med ett fint brännbolls rör ..

sen den dagliga diskusjonen i matstugan när domberg komemr den ä fan bäst på hela dagen.. å alla skyller allt tok å härj på mej ja förstår inte!!!


ja vill leka mä nån idag? kom till mej så ska ja bju på glass å kinder ägg för det vet ja att en liten tös gillar hahaha;P  kinder ägg altså 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0